2016. március 19., szombat

30 napos sminkkihívás | #19 nap

Sziasztok!

Hú, még így is csúszásban vagyok, de legalább be tudtam hozni az eddig elmaradt posztokat. Úgyhogy nézzük is azt, ami tényleg a ami napra vonatkozik! :)


Kedvenc korrektor?

Nos, egy picit úgy látom visszazökkenünk a kemény sminkvilágba. Az előző kérdéseknél azért egy picit így szabadabban lehetett beszélni a dolgokról.
Na mindegy.

Kedvenc korrektor..

Az egyetlen, és egyben kedvenc korrektorom egy AVON-os termék, a Color ternd készítménye. Tény, hogy egy picit sötét az arcomon lévő bőr színéhez képest (hú azt a megfogalmazást azért érzitek ugye?:D), de egy pici alapozó rákenése után tokéletesen fed.

Mármint csak normális kereteken belül.

Kép forrása: http://rosesinjuly.blogspot.hu/2013/09/avon-colortrend-concealer-light-i.html

Hmmm. Mit kéne még kitaláljak, hogy ne legyen ilyen kis rövidke ez a poszt (is)....

Szóval a képen egy light és egy medium korrektort láttok. Nekem egy medium van, a nővéremnek pedig azt hiszem, hogy egy light, most hogy így belegondolok, hogy neki is van... Ő egyébként nem is szokott alapozót használni, csak a korrektort. Mivel, neki nagyon mély és sötét karikák vannak a szeme alatt. De egyébként gyönyörűen el tudja tűntetni őket vele, mikor először láttuk korrektorral a szeme alatt, olyan szembetűnő volt a változás, olyan furcsa volt őt karikák nélkül látni, hogy teljesen ledöbbentünk. :)

Úgyhogy mind a ketten nagyon szeretjük ezt a korrektort; én tényleg csak ajánlani tudom! Viszont ja ti is katalógusból rendeltek, akkor nagyon vigyázzatok, hogy milyen árnyalatot választotok, nehogy úgy járjatok, mint én. :)



Ne hagyjátok ki a másik két lány kedvenceit sem! :3
XOXO ❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése